Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Onze favoriete steps merken

Steppen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire recreatieve activiteit voor mensen van alle leeftijden. Of je nu door de stad wilt cruisen, een off-road avontuur wilt beleven of gewoon wat beweging wilt krijgen, er is een step voor jou. Bij Tweewielercentrum Zwolle begrijpen we de waarde van kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om steps. In dit artikel willen we enkele van onze favoriete step merken met je delen, en waarom ze de moeite waard zijn om te overwegen.

Kickbike steps

Kickbike steps zijn niet zomaar steps; het zijn krachtige metgezellen voor avonturiers. De unieke charme van Kickbike steps ligt in hun vakmanschap en doordachte ontwerp. Ze zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een opwindende manier om actief te blijven.

Waarom kiezen voor een Kickbike step?

Kickbike is een merk dat synoniem staat voor stijl en duurzaamheid als het gaat om steps. Deze steps zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een soepele en comfortabele rijervaring. Of je nu door de stad wilt steppen of wat off-road avonturen wilt beleven, Kickbike biedt een scala aan modellen om aan je behoeften te voldoen.

 

Kickbike steps zijn geliefd om hun:

 

Voor wie zijn Kickbike steps geschikt?

Kickbike steps zijn geschikt voor avonturiers en snelheidsduivels. Ze zijn ideaal voor volwassenen die graag lange afstanden afleggen en genieten van een sportieve uitdaging. Of je nu door de stad wilt cruisen of de natuur in wilt trekken, Kickbike steps brengen je daar.

Onze topkeuzes uit het Kickbike assortiment

Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben wij een ruim aanbod Kickbike steps met voor ieder wat wils. Een greep uit ons assortiment:

 

Volwassen steps

Voor diegenen die op zoek zijn naar comfort en stijl in hun dagelijkse rit, zijn volwassen steps de ideale keuze. Deze steps zijn ontworpen met het oog op comfort, met brede voetplanken en soepele rijeigenschappen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende elegante ontwerpen, waardoor je in stijl kunt steppen. Volwassen steps zijn geschikt voor pendelen, boodschappen doen of gewoon ontspannen rijden in de buurt.

Welke volwassen step past bij jou?

Of je nu wilt steppen over verharde paden, bospaden of door de stad, volwassen steps bieden de veelzijdigheid die je nodig hebt. Ze zijn geschikt voor dagelijkse ritten of spannende avonturen in de natuur. Welke volwassen step het best bij jou past, hangt of van jouw levensstijl en behoeften. 

 

Onze aanbevelingen voor volwassen steps

Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben wij een ruim aanbod volwassen steps van topmerken als Crussis, Yedoo, Mido en Kickbike. Een greep uit ons assortiment:

 

Tips voor het kiezen van de juiste step

Het kiezen van de juiste step is essentieel om het meeste uit je steppen avontuur te halen. Hier zijn enkele tips om je te helpen de perfecte step te vinden.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een step?

Bij het kiezen van een step moet je rekening houden met factoren zoals de grootte, het gewicht en het terrein waarop je van plan bent te steppen. Een goed passende step is comfortabel en biedt optimale prestaties.

Overwegingen voor verschillende terreinen

Als je van plan bent off-road te steppen, kies dan voor een step met robuuste banden en schokdempers. Voor stedelijke ritten zijn lichtere banden ideaal. Denk ook aan de remmen en stabiliteit van de step.

Deskundig advies bij Tweewielercentrum Zwolle

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ze kunnen je vertellen welke step het beste bij jouw behoeften past, rekening houdend met je vaardigheidsniveau en de soorten ritten die je wilt maken. Advies nodig? Neem dan contact met ons op. 

Accessoires en onderdelen

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde stepper, het toevoegen van de juiste accessoires aan je step kan je ervaring aanzienlijk verbeteren. Denk aan handige tassen en verlichting voor avondritten. Ook is regelmatig onderhoud essentieel om de levensduur van je step te verlengen.

 

Enkele essentiële accessoires en onderdelen zijn:

 

Veelgestelde vragen

  1. Welk type step past het beste bij mij? Het hangt af van je behoeften en voorkeuren. Voor sportieve avonturen is een Kickbike een uitstekende keuze, terwijl volwassen steps comfort en stijl bieden voor dagelijks gebruik.

  2. Zijn steps geschikt voor kinderen? Ja, er zijn speciale kindersteps die zijn ontworpen voor de jongere rijders. Deze zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken.

  3. Welke step is het meest geschikt voor kinderen van 8 jaar oud? Voor kinderen van 8 jaar raden we een lichte en verstelbare step aan voor comfort en groeimogelijkheden.

  4. Moet ik per se een hondenstep kopen om te steppen met mijn hond? Nee, je kunt ook een volwassen step gebruiken, maar zorg ervoor dat deze stabiel is en voldoende ruimte biedt voor je hond.

  5. Hoe onderhoud ik mijn step om de levensduur te verlengen? Regelmatig schoonmaken, smeren en controleren op slijtage zijn cruciale onderhoudstappen.

  6. Zijn volwassen steps geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer? Ja, veel volwassen steps zijn ontworpen voor efficiëntie en kunnen een handig vervoermiddel zijn.

Zijn er speciale steps voor tricks en stunts? Ja, er zijn stuntsteps met speciale ontwerpen voor trickrijden, zoals skateboard-achtige decks en sterkere frames.